Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω κεντρικά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Β) Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με γραπτό μήνυμα στο info@agromind.gr ή τηλεφωνικά 23410 24526 και θα την ακυρώσουμε άμεσα επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει.

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διαδικασία επιστροφής:

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας με γραπτό μήνυμα στο info@agromind.grή τηλεφωνικά 23410 24526, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.
  2. Είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@agromind.grώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής.
    3. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε κάνοντας χρήση του κωδικού πελάτη που θα σας υποδείξουμε και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την agromind.gr

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23410 24526

 

Σε περίπτωση αλλαγής  ενός μη ελαττωματικού προϊόντος λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη,  μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με την courier, με δική του χρέωση. Σε περίπτωση λάθους από την εταιρεία μας δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • Το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του, οι εγγυήσεις του, η συσκευασία της εταιρείας και ότι άλλο συνοδεύεται με αυτό.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή και το έλεγχο του προϊόντος, από την εταιρεία μας, έπειτα από συνεννόηση, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.
  • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.  Σε περίπτωση έκδοσης τιμολόγιου η επιστροφή γίνεται αντίστοιχα με δελτίο αποστολής. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας (εντός 7ημέρου), διαφορετικά, τα χρήματα επιστρέφονται στο τραπεζικό λογαριασμό, όπου απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο δικαιούχου και λογαριασμός IBAN.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών ή δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής η εταιρεία μας έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή λάθος προϊόν η www.agromind.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με     e-mail στο info@agromind.gr ή τηλεφωνικά 23410 24526 για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.

Η www.agromind.gr διαθέτει πολιτική εγγύησης σύμφωνα με τους όρους εγγύησης της επίσημης αντιπροσωπείας της κάθε εταιρείας.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.