Το TREFOSOLFINA είναι ένα απαραίτητο προϊόν για σωστή οινοποίηση λευκών και κόκκινων σταφυλιών, παρέχοντας τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
- Γρήγορη και πλήρη καλή ζύμωση
- Γρήγορη και πλήρη ολοκλήρωση της ζύμωσης
- Επίτευξη λαμπερών και σταθερών χρωμάτων
- Βελτίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, πρόληψη ασθενειών του κρασιού
Σκορπίστε ομοιόμορφα το TREFOSOLFINA αμέσως μετά το πάτημα των σταφυλιών σε όλη την ποσότητα πριν αρχίσει η ζύμωση ή πριν προσθέσετε κάποια εκλεκτική ξηρή μαγιά.
Σύνθεση: Metabisolfito ποτασίου 70%, Bentnite 25%, Ammonio fosfato διβασικό 5%.